17-03-2010 Rozenburg

VVD Rozenburg heeft gewonnen

Als enige partij in Rozenburg is de VVD er in geslaagd ten opzichte van de laatste gemeenteraadsverkiezingen te winnen. De liberalen zijn van 1 naar 2 zetels geklommen, een verdubbeling van het bestaande aantal.

Niet alleen het gevolg van de landelijke tendens (de steun aan VVD groeit vrijwel overal) maar zeker ook de verdienste van het Campagneteam Rozenburg dat de laatste 6 maanden erg zijn best heeft gedaan om de VVD en zijn standpunten onder de aandacht te brengen.

Die opzet is, gelet op het resultaat, dus wel gelukt. In alle eerlijkheid, wij hadden als Campagneteam heel stiekem op nog een zeteltje extra gehoopt. Met het afvloeien van Nieuwe Democraten en ChristenUnie had de VVD er op gerekend dat er tenminste nog 1 zetel meer in onze richting zou komen. Maar daarbij hebben wij, en wij niet alleen, te weinig rekening gehouden met het succes van IPR. Alle reden nogmaals om mevrouw de Sutter en haar team met het mooie resultaat te feliciteren. Een mooi en wat ons betreft onverwacht goed resultaat.

De coalitieverkenningen zijn inmiddels begonnen, politici in dit dorp praten op dit moment met elkaar over wat voor Rozenburg ( en misschien ook wel een beetje voor henzelf) de komende 4 jaar het beste is.

Wat betreft de VVD : wij hopen eindelijk weer eens aan besturen toe te komen, niet koste wat het kost maar wat ons betreft heeft de Liberale kiezer in Rozenburg zijn stem overduidelijk laten horen en kan onze winst door niemand over het hoofd worden gezien.

Het Campagneteam van de VVD bedankt alle VVD kiezers en andere belangstellenden en wij melden ons snel weer !! Op de bijgaande foto ziet U ons Campagneteam “in actie.”


Post new comment

Uw e-mailadres wordt niet getoond op deze website.