zoeken
Bureau Rijnmond

Help Bureau Rijnmond aan 10.000 extra volgers!

detail image

Like en follow daders de bak in!

Misdaad mag niet lonen. Toch gaan nog te veel daders van diefstal, overvallen, babbeltrucs, waarbij kwetsbare bejaarden worden bestolen, en andere misdrijven zoals schiet- en steekpartijen in Rotterdam vrijuit.

Extra veiligheidscamera's.
Om die reden heeft de Rotterdamse VVD miljoenen extra gestoken in de uitbreiding van het netwerk van veiligheidscamera’s in Rotterdam en zijn alle camera’s gedigitaliseerd. Dat betekent dat ze nu uit te kijken zijn in high resolution, waardoor daders beter zichtbaar en dus beter herkenbaar zijn dan hiervoor.

Omdat de politie niet een smoelenboek heeft van alle 650.000 Rotterdammers, wordt voor de herkenning van daders geregeld de hulp van het publiek gezocht. Dat gebeurt landelijk met Opsporing Verzocht en voor zaken in de regio Rijnmond hebben we daarvoor het programma Bureau Rijnmond.

Jouw hulp nodig.
Alleen nu komt het: het bereik van Bureau Rijnmond is nog (te) laag. En dat is wel cruciaal om camerabeelden te vertalen in aanhoudingen. Daarom hebben we jouw hulp nodig.

Door Bureau Rijnmond te volgen op Instagram, Facebook en/of Twitter, help je het bereik van Bureau Rijnmond te vergroten en daarmee de kans dat daders worden gepakt.

Winpakket.
Dat zou natuurlijk al reden genoeg moeten zijn, maar je maakt bij een like of follow van Bureau Rijnmond, nu ook kans op het winnen van hele gerse prijzen!
Want onder elke 100 nieuwe volgers van Bureau Rijnmond verloten we een heus winpakket met o.a. officiële Rotterdamse vlag en meer!

Dus: waar wacht je nog op ;)?


WORD VVD'ER