Nieuws

650 nieuwe woningen in Parkhaven

03 februari 2023

Voor de Rotterdamse VVD is het kraakhelder, het probleem op de woningmarkt is een tekort aan woningen. Zolang er te weinig stoelen om de tafel staan, zal niet iedereen kunnen zitten. De enige oplossing is woningen bouwen. Daarom is de Rotterdamse VVD blij dat gisteren alle seinen op groen zijn gezet voor de ontwikkeling van Parkhaven. Hiermee zorgen we ervoor dat er 650 woningen worden toegevoegd aan de woningvoorraad in Rotterdam. Broodnodige woningen voor iedereen die opzoek is naar een woning. 

De Rotterdamse VVD heeft alle begrip voor alle insprekers, de ondernemers in dit gebied, de zorgen over het groen, en de cultuur-historische waarde. Toch is de Rotterdamse VVD van mening dat met de ontwikkeling van Parkhaven we een algehele impuls geven  aan de verblijfskwaliteit in dit gebied en verbeteren we de verbinding tussen Het Park en de Parkhavenkade en ontstaat een prachtig stedelijk gebied vanuit de Coolhaven, via Little C naar Parkhaven. 

De verkeerssituatie rond Parkhaven was voor de Rotterdamse VVD nog wel een punt van aandacht. Maar wij zijn ervan overtuigd dat een goede verkeersafwikkeling mogelijk is. Tegelijkertijd is de bereikbaarheid met de auto van dit stadsdeel voor de huidige bewoners en bezoekers momenteel geen feest. Daarom zullen we de verkeerssituatie rond Parkhaven aandachtig blijven volgen als Rotterdamse VVD. Mocht in de toekomst blijken dat er toch problemen ontstaan met het verkeer rond Parkhaven dan zullen we aan de bel trekken om te zorgen voor aanvullende maatregelen.

Aan de slag voor Rotterdam