zoeken
Nieuws

Formatienieuws

31 maart 2022
detail iamge

Zojuist is bekend gemaakt dat de Rotterdamse VVD samen met Leefbaar Rotterdam, D66 en Denk gesprekken zal gaan voeren om te bekijken of er met deze vier partijen een coalitie gevormd kan worden. Met elk van deze partijen hebben we in de afgelopen raadsperiode zeer goed kunnen samenwerken aan een stad waar je eenvoudig van A naar B komt met het vervoermiddel van jouw keuze, waar je veilig over straat kan en waar je je onderneming tot een succes kan maken. Maar ook als het gaat om zijn wie je wilt zijn: Tim Versnel diende in 2020 samen met Stephan van Baarle van Denk een initiatiefvoorstel in met veel concrete maatregelen om discriminatie aan te pakken. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat we met Leefbaar Rotterdam, D66 en Denk tot een coalitieakkoord kunnen komen waar veel van jullie je in zullen kunnen herkennen.

Bovendien slaan we met deze coalitie niet alleen een brug tussen rechts en links, maar ook tussen Noord en Zuid: tussen Hillesluis en Hillegersberg.

De komende weken zullen we ons richten op de onderhandelingen om zoveel mogelijk resultaat voor de VVD-kiezer te realiseren. In het belang van dat proces zullen we daarom ons zeer terughoudend opstellen wat betreft communicatie. Maar als er iets te melden is, dan hoort u dat zeker van ons.

Hartelijke groet,

Vincent Karremans, Dieke van Groningen, Pascal Lansink-Bastemeijer, Marike Abrahamse, Diederik van Dommelen en Simon Becker 

WORD VVD'ER