Nieuws

Gezocht (Junior) Politiek Adviseur Rotterdamse VVD

23 januari 2024

Kan jij geen genoeg krijgen van de politiek?  Droom jij ervan om dicht bij het politieke vuur te werken? Raadsleden en wethouders in actie te zien achter en voor de schermen? Dan is dit jouw kans! De Rotterdamse VVD is op zoek naar een (junior) politiek adviseur om ons team te versterken. 

Als junior politiek adviseur is het jouw taak om politieke kansen te zien, onze raadsleden te helpen om het juiste VVD geluid te laten horen en om de VVD in Rotterdam nog groter te maken.

Over ons

Het team van de Rotterdamse VVD bestaat uit zes raadsleden, twee senior politiek adviseurs en een communicatiemedewerker. Dit team van toppers zorgt ervoor dat Rotterdam veiliger schoner en levendiger wordt. Wij zijn een partij van hard werken, kortom niet lullen maar poetsen. Daarnaast wordt er natuurlijk ook veel gelachen, biertjes gedronken en bitterballen gegeten. Wij geloven in het principe: work hard, play hard. En het belangrijkste is natuurlijk: wij werken op de mooist en tofste werkplek van Nederland: het Rotterdamse stadhuis. 

Over jou

Jij ademt nieuws en politiek, van podcast tot praatprogramma's, je kunt er geen genoeg van krijgen. Je volgt alles met veel plezier en je hebt een politieke mening over elk onderwerp. Je bent je studie aan het afronden of je bent klaar om je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten. Je hebt een enorme drive om hard te werken, veel te willen leren en te bouwen aan een groot en goed netwerk. Je hebt affiniteit met de VVD en vindt Rotterdam de mooiste stad die er is. 

Daarnaast vragen we het volgende:

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met zowel de VVD als Rotterdam.
  • Je bent niet op je mondje gevallen, toont initiatief en hebt een echte doenersmentaliteit.  
  • Een 9 tot 5 mentaliteit is niks voor jou.
  • Je bent 32-36 uur in de week beschikbaar om Rotterdam een beetje mooier te maken.

Waarom kies je voor ons?

Fulltime functie met een fijn starterssalaris, vakantiegeld, pensioen en een dertiende maand. Het wordt een avontuur met een steile leercurve en een bak aan ervaring voor de rest van je leven. Je komt terecht in een groep bestaande uit zowel jonge ambitieuze politieke dieren als raadsleden met een bak aan ervaring. Je krijgt de kans om in korte tijd je netwerk enorm uit te breiden. Je werkt op het mooiste kantoor van Nederland, waarbij Coolsingel 40 never a dull moment kent.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV en motivatie naar fractie@vvdrotterdam.nl voor 14 februari 2024. Heb je vragen over de vacature dan kun je ons bellen op 010-2672546.


Aan de slag voor Rotterdam