zoeken
Nieuws

Hoera: Onze Dieke is VVD gemeenteraadslid van het jaar 2023 geworden.

30 januari 2024
detail iamge

Hoera: Onze Dieke is VVD gemeenteraadslid van het jaar 2023 geworden. 

Wij wisten het natuurlijk al, maar nu is het ook voor iedereen duidelijk. Onze Dieke van Groningen is het beste VVD raadslid van 2023. 

Deze prachtige titel is de kroon op het werk van Dieke het afgelopen jaar en eigenlijk de afgelopen zes jaren. 2023 was het jaar waarin dankzij haar inzet Rotterdam eindelijk is gekomen met een echte Rotterdamse aanpak voor verkeersaso’s. Daarnaast behaalde Dieke het afgelopen jaar ook mooie resultaten voor horecaondernemers zoals extra terrasruimte en het uurtje langer, waardoor horecaondernemers langer open mogen blijven. 

Dieke: “Deze prijs is voor mij een grote verrassing en ik ben ongelooflijk blij met deze titel, het is een enorme eer om vanuit al die toppers die de VVD heeft door het hele land uitgekozen te worden. Ik zie de prijs ook echt als een bevestiging dat wij in Rotterdam op de goede weg zijn. Het is echt een prijs voor de hele Rotterdamse VVD. Daarnaast is het niet alleen een waardering voor mij, maar voor al die raadsleden die elke dag keihard aan het werk zijn om hun gemeente een stukje liberaler te maken!” 

Dieke van Groningen
WORD VVD'ER