Nieuws

Terugkeer Dance Parade dichterbij

13 maart 2024

ROTTERDAM - De volgende stap in de terugkeer van de Dance Parade is gezet. De Rotterdamse VVD is ontzettend blij met de uitkomsten van het vandaag gepubliceerde onderzoek. De boodschap is wat ons betreft helder: als het veilig kan, is de Dance Parade in Rotterdam welkom. Nu zijn de festivalorganisatoren aan zet. 

Vandaag werden de onderzoeksresultaten van de Dance Parade gezet. Volgens het onderzoek kan de Dance Parade plaatsvinden als er aan veiligheids-, economische, maatschappelijke en culturele voorwaarden wordt voldaan. Daarmee is een stap dichter bij de Dance Parade gezet. Nu is het tijd voor marktpartijen om met plannen te komen die moeten worden getoetst op de route, verkeer, veiligheid enzovoorts. 

“De Rotterdamse VVD begon deze zomer aan een campagne om de Dance Parade terug te brengen naar Rotterdam,” zegt VVD-raadslid Marike Abrahamse. “Het antwoord is er nu: als het veilig kan is de stad er klaar voor. Nu zijn de festivalorganisatoren aan zet, dus kom maar op met jullie plannen!”

Marike Abrahamse is raadslid in Rotterdam en bereikbaar via 010-267 2546 of ms.abrahamse@raadrotterdam.nl. 

Aan de slag voor Rotterdam