zoeken
Nieuws

Tijdelijk ergens anders parkeren

08 augustus 2023
detail iamge

In Rotterdam vinden er veel werkzaamheden en evenementen plaats zoals woningbouw, het onderhoud van wegen maar ook bijvoorbeeld de Marathon. Dit alles zorgt ervoor dat Rotterdam een aantrekkelijke en levendige stad is die altijd volop in beweging is. Al deze werkzaamheden en evenementen zorgen er soms voor dat Rotterdammers tijdelijk geen gebruik kunnen maken van parkeervoorzieningen, omdat deze door onderhoud niet bereikbaar zijn. 

Voor Rotterdammers met een parkeervergunning zorgt dit voor onnodige extra kosten, omdat zij hun auto in een andere zone moeten parkeren buiten de aan hun vergunde zone. De Rotterdamse VVD is van mening dat we Rotterdammers niet onnodig op extra kosten moeten jagen. 

Raadslid Simon Becker: “Na een dag hard werken wil je gewoon je auto kunnen parkeren, daar betaal je immers voor. Dan wil je niet eindeloos rondjes gaan rijden op zoek naar een plek voor je auto. Dan moet het wat de Rotterdamse VVD betreft mogelijk zijn om tijdelijk ergens anders te kunnen parkeren, zonder extra kosten. Daarom hebben we de wethouder om uitleg gevraagd” 

Klik hier voor de vragen van Simon.

Simon Becker
WORD VVD'ER