zoeken
Nieuws

Bouwrecord!

23 december 2021
detail iamge

Een nieuw bouwrecord! We zijn het afgelopen jaar begonnen met het bouwen van maar liefst 4735 woningen in Rotterdam. Dat is iets waar we super blij mee zijn, want meer woningen bouwen blijft de echte oplossing voor de woningnood. 

Dankzij het harde werk van VVD-wethouder Bas Kurvers, zijn ambtenaren en natuurlijk alle mannen en vrouwen die door weer en wind buiten aan het werk zijn op de bouwplaats verbreken we dit jaar het oude record van 2018. Er zijn in een jaar tijd nog nooit zoveel woningen gebouwd als dit jaar. Daarmee wordt de inzet van de VVD van de afgelopen jaren beloond en zijn er dus 4735 woningen bijgekomen voor al die Rotterdammers die opzoek zijn naar een woning. Voor starters, gezinnen, middeninkomens, leraren, politieagenten, zorgverleners, voor u.

Naast meer woningen bouwen hebben we het afgelopen jaar als VVD ook hard gewerkt om de woningmarkt in Rotterdam te verbeteren, dat doen we met verschillende maatregelen zoals de opkoopbescherming, startersleningen, aanpakken van malafide verhuurders, voorrang voor hulpverleners en ook door voor alle bestemmingsplannen te stemmen, zodat we kunnen blijven bouwen. Dit bouwrecord is mooi, maar we zijn nog lang niet klaar. Ook de komende jaren blijven we dankzij de VVD doorbouwen aan Rotterdam, bouwen bouwen bouwen. 

Bouwen voor starters Tim Versnel Simon Becker Diederik van Dommelen
WORD VVD'ER