zoeken
Nieuws

Bouw door aan de stad, sloop de crisis!

14 juli 2020
detail iamge

Rotterdam is stad van ‘geen woorden maar daden’, daarom kiest de VVD ervoor om keihard te investeren in de stad. Rotterdam investeert de komende jaren €233 miljoen in zeven waanzinnig gave, gerse, groene stadsprojecten. Dit zijn 7 iconische, stadstransformerende projecten die Rotterdam een mooiere, meer aantrekkelijke en een meer leefbare stad maken. Ze lokken investeringen uit, het maakt het aantrekkelijk voor projectontwikkelaars om in Rotterdam te gaan bouwen en het creëert werkgelegenheid. Bovendien stralen ze het zelfvertrouwen van deze stad uit, om ook bij ruig water rechtdoor te varen.

Fractievoorzitter Vincent Karremans: “We investeren flink in Rotterdam en in Rotterdammers. Dat doen we onder andere door te blijven bouwen. We leggen vijf miljoen euro op tafel om bouwprojecten sneller op gang te krijgen. We gaan bouwen in de Rijnhaven, bij Feyenoord City, bij de Schiehaven Noord, bij het Zuiderpark, en op tal van andere plekken”.

Schreeuwen vs DOEN
Naast die keiharde investeringen boeken we op twee andere fronten resultaten. Want de mensen die nu een de mond vol hebben over hoe alles beter moet en hoe alles fout gaat, die bouwen niet mee aan deze stad. Cijfers liegen niet, feiten tellen. Wij bouwen huizen en straffen afvalveroorzakers af (zoals te zien in deze grafiek). Dat blijven we doen, ondanks dat er doorheen geschreeuwd zal blijven worden.

Ons doel voor de komende jaren is en blijft bouwen, bouwen en bouwen & banen, banen en banen! Wij bouwen door aan de stad en slopen de crisis.

Bouwen, bouwen, bouwen Schone & mooie stad Rotterdam sterk tijdens corona Vincent Karremans Pascal Lansink-Bastemeijer Dieke van Groningen Tim Versnel Jan-Willem Verheij
WORD VVD'ER